Andas ut

Klicka på bilderna för att se dem i full storlek.
Oj, vilken dag! Idag har det varit fullt upp med arbete eftersom alla skoluppgifter hade deadline idag. Jag har gjort klar min uppsatts till projektarbetet, hemsida till Webbdesign och folder till information och layout B. Om ni klickar på bilderna kan se se hur foldern blev. Dock slarvade jag en massa i slutet, men det får vara så.
.
Sen var jag på stan med min mor idag. Vi införskaffade handskar till balen och en jättefin hårkam som ska bäras vid samma tillfälle (se bild). Sen letade vi skor på alla affärer som fanns, men de enda vi hittade som faktiskt passade min fot var ett par vagabond för 700kr : < Smala fötter är ingen hit. Men det var himla fina skor i alla fall.
.
Jag bestämde mig även för att skippa yran idag, kände att skolarbetet var lite viktigare och sedan var det inget vidare väder heller. Men om du var där så kan du ju alltid lämna en kommentar om hur det var. Nu ska jag bara njuta av att inte behöva göra någonting alls och kanske till och med se ett avsnitt av super naturals. Hare!

Lätt mjölk

Idag har jag inte haft några lektioner vilket har varit himla skönt. Dock har jag en massa skolarbete som ska göras så jag klev upp där vid nio idag och arbetade nere i vardagsrummet i några timmar. Sen bar det av in till stan för att repa och lämna tillbaka lite böcker på skolan. Men basisten hade blivit sjuk så det blev inget rep, vilket var lite tråkigt. Men under den tiden passade jag på att gå förbi en "gitarrmakare" med Putte, jag måste nämligen fixa lite saker på den..men mer om det senare.
Kvällen spenderades med Linus och vi åt hamburgare till middag (Jag med, vilken grej). Efter lite plugg såg vi på Rambo 2 och jag kan aldrig sluta förundras över hur lik Linus pappa är Sylvester Stallone. Sen smiskade vi rumpa i halo ett tag och snart blir det sängen. En helt okej dag alltså, förutom att det har blåst som bara den.
Hur har din dag varit? : D

Det är onsdag

Bifogar en video från spelningen på kulturnatta. Dirty Institution när de spelar sin egna låt blinded.
På fredag är det inlämnningsstopp för alla skoluppgifter och sen är jag typ klar med det där som kallas skola. Det som jag har kvar att göra klart på dessa tre dagar är:
- Fixa det sista på årsrapporten
- uppsatsen för projektarbetet
- en folder för information och layout B
- En redovisning om pirater med Annie
- göra klart en hemsida för webbdesign A
Senare idag ska jag rida och efter det blir det greys <3 och skolarbete, ska försöka göra klart årsrapporten då. Det är rep imorgon också, det är något som jag ser fram emot otroligt mycket. Ska bli himla kul att skriva några nya låtar. Sen funderar jag på om jag ska baka lite på Lördag och dra mig in till lolitapicknicken eller inte, vore himla kul att komma ut och göra något, men om vädret är som det varit i veckan blir det inte lika kul. : / Vad ska man göra?

Tiden den går

Bifogar en video från den alternativa modevisningen. Tack alla som kom och tittade! Det var superkul att vara med iår och jag har stora planer inför nästa gång! (hoppas bara att jag lyckas få till det som jag vill ha det X'D). Ska ta riktiga bilder på alla kläder senare som jag kommer lägga upp så fort jag hunnit ta dom! Sen kommer det säkert komma upp en video på Dirty Institutions spelning från hamnmagasinet.
Sen fick jag till min förtvivlan veta att jag har nationella i matte C imorgon och jag har inte pluggat något på jättelänge, så jag vet iaf vad jag ska göra ikväll. Men jag hoppas att ni där ute har det bättre gällandes skolarbeten och allt det där. Skriver mer senare.

Spår av sommar

Händelserik dag idag ändå. Jobbade imorse, hade en lektion inför en högstadieklass med min bästa vän Sean. Det var himla uppskattat och vi fick jättebra kommentarer på utvärderingen, det är sådant som värmer och piggar upp. Sen bar det av till skolan för att försöka arbeta med årsredovisningen, men av någon anledning så kan jag inte koncentrera mig på skolan längre (jobbar nog bäst hemma, jobbigt nog). Efter någon timme bar det av till stan för att köpa dragkedjor och knappar, hittade även ett askoolt tyg som ska bli två par shorts, ett par till mig och ett par till vår lilla krabat Hector på två år! Sen passade jag även på att införskaffa ett par mysiga byxor och två nya linnen. Kvällen har spenderats med bokföring och ekonomi och jag kom med lättnad fram till att mitt ufföretag har gått plus under året! och jag har ganska mycket pengar under eget kapital vilket är himla fint må jag säga!
.
Sen kände jag mig så pass duktig att jag tog med kameran ut för att ta lite kort och passa på att uppdatera bloggen nu när jag ändå unnar mig lite tid över till annat. Passar även på att bifoga en "sneakypeak" på en av uppsättningarna som kommer vara med imorgon på modevisningen.
(Klicka på den för att se helbild)

Plusgrader

Kommer med en kort uppdatering sådär innan jag går och lägger mig. Studenten kommer om fyra veckor och tiden bara flyger iväg och jag hinner inte riktigt med allt som borde göras. Men denna vecka är det i alla fall kulturnatta och ställena att vara på är 19.30@Hamnmagasinet för att se på Dirty Institution, ett rockband som kommer framföra sina egna låtar och 23.30@rådhustorget för att titta på den alternativa modevisningen!
.
Tänkte även passa på att tipsa om en superkreativ fotoblogg klicka här för att se. Jag hittade den här killen på bilddagboken och nu har jag även hittat till hans blogg.

Fighter

.
Åh, är nyäten och mår himla bra just nu. Jag och Sean spelade in detta innan vi for iväg till ica för att handla mat. Middagen bestod av potatissallad och kyckling för min del, Sean valde rostbiff istället för kycklingen. Nu återstår det bara att se om man orkar vara vaken i över 48 timmar. Jag som knappt brukar orka vara uppe till klockan två på nätterna D:
Men puss på er alla och jag uppdaterar mer senare

hallååå

.
Klockan är 8 och vi längar tills klockan blir tio. Måste erkänna att det vore skönt att sova, men vill hålla mig vaken till imorgonbitti, men vi får se hur det går med det. Har spelat heroes den senaste timmen och innan den blev det rise of nations.

Paparazzzzii

.
Klockan är 4 och vi är vakna! Hoppas ni hör vad vi säger x'D Denna dunkadunkamusik börjar bli lite tjatig, men man håller sig iaf vaken! Men jag skulle nog inte klaga om jag fick höra typ mother eller ngt från zz top. Får kanske önska en låt senare, synd bara att det kostar pengar : < Menmen, vi får se. Säger det mesta i klippet här, så ni får titta om ni vill veta vad vi håller på med.
.
Hare bra och vi uppdaterar senare idag.

Dreamhack 1601886

.
Klockan är typ halv tolv och Dreamhack är i full gång. Jag och Sean har gjort gayknappar, spelat tvspel och liknande. Vi vann även varsin bulle för att vi var så gaykunniga! : D Men framför allt så har jag rensat min dator! Har tagit bort spökfiler, rensat skrivbordet och gjort en diskdefragmentering! Så nu sitter jag här med en mycket piggare dator! I och för sig så kommer jag bara ha kvar denna i tre veckor till, men den sista tiden jag har kvar med denna skönhet får bli himla fin iallafall.
.
Uppdaterar mera senare!
Hare bra och skriv något kul om din dag i kommentarsfältet!

Jealous lover

.
Sitter just nu och lyssnar på Rainbows Jealous lover och väntar på tiden ska gå. För jag ska nämligen till Dreamhack idag med min bästa vän Sean. Uppdaterar mer om det senare.
.
Jag tänkte även passa på och berätta om min gårdag. Var på en gala som våra kära tvåor hade anordnat för oss treor och där vann jag pris för årets marknadsförare! Det trodde jag faktiskt aldrig skulle kunna hända! Jag blev i alla fall jätteglad. Kan även nämna att Windfall spelade på galan, dom är superduktiga musiker och den här gången fick jag äntligen höra deras låt "sombrero" live! Tydligen så hade dom aldrig spelat den live förut så det blev lite extra mysigt bara för det också. Kan även tillägga att jag hade en trevlig eftermiddag med Annie, vi satt på stan och njöt av solen med goda kakor och bara hade det trevligt.
.
Men nu ska jag försöka ta mig ner och baka kladdkaka och sen bär det av till Dreamhack.

Tiden går

Sitter nu på skolan och väntar på lunchen. Sitter och drömmer om att ha ett café över sommaren. Det skulle vara hur roligt som helst, dock vet jag inte vart man skulle kunna vara vilket är synd. Men vi får se hur det går med dom planerna.Förövrigt så är det exakt en månad kvar tills jag tar studenten. Känns himla märkligt ändå, det var ju nyss snö och vinter ute. När kom våren och allt det där liksom?
.
Sen tänkte jag fråga om vad skulle ni vilja läsa om här på bloggen? Vet som inte riktigt vad jag ska uppdatera om, så jag frågar er om vad ni vill läsa om.  <3

queen of hearts

Oj, vad tiden går fort. Jag har haft så fullt upp i veckan att det inte har blivit någon tid över till bloggen. Kan i alla fall berätta att jag fick hem 20 meter tyll på posten och 2 sminkpaletter. Internet är en himla bra grej du. Just nu sitter jag och panikar sådär lite smått inför modevisningen som kommer vara om två veckor, tre timmar och femton minuter. Så morgondagen går åt till att sy sista uppsättningen. Dock så vill jag inte sy det plagget som jag hade tänkt, så nu måste jag verkligen komma på något som jag kan göra med det materialet som jag har.
.
Vad skulle du vilja se på modevisningen? Ge mig lite inspiration.

Dagens tips!

Hela helgen har jag legat i sängen med feber och spenderat all vaken tid framför denna serie. Tyckte den var ganska söt, och nu när jag sett ut första säsongen så passar på att tipsa er om den!
Supernatural är en drama/skräckserie som utspelar dig i USA. Den handlar om de två bröderna Dean och Sam Winchester som jagar och dödar demoner och andra paranormala varelser. I början av serien försvinner deras pappa utan spår och man får följa brödernas sökande efter honom, och även följa med på deras äventyr när de räddar oskyldiga människor från hemska varelser.
Så för er som gillar att se på skräckisar som jag är det här en helt okej serie! Det som jag kan tycka är lite tråkigt är att det tar ganska lång tid innan historien börjar komma igång ordentligt, men det gör inte så mycket för min del eftersom jag får veta mer och mer om olika legender och sägner! Kan knappt vänta tills jag får påbörja säsong två!

So it goes

Bjuder på några mysiga bilder på Annie! 
.
Ligger i sängen och är sjuk just nu. Hade dock trevligt igår på valborg. Var på afterwork-ridning med mamma och fick rida favorithästen efter det så gjorde jag mig i ordning hos Linus för att sedan fira valborg med Hanna och Daniel. Träffade även Mattias och Anna där, superkul då man inte har träffat dom på ett tag. Senare kväll blir det nog film och glass!
Hur var din valborg? : )

RSS 2.0