En rubrik

Det börjar kanske märkas vad jag ritar nu för tiden va? Börjar tycka att det där med fanservice är himla kul. Plus att man får en rejäl dos anatomi att hålla på med också, dock har jag inte riktigt bemästrat den konsten än. Men jag övar.

For hem till föräldrarna idag för att fixa lite, slutade med att jag såg ut som en blodig dalmatin. Målning av hus och rengöring av motordelar resulterade i ganska fina svarta och röda fläckar iaf.

Snart bär det hem till pojken och jag ska ta med lite rulltårta att bjuda på : > Kommer troligen inte vara inloggad på msn, facebook etc den kommande månaden eftersom en anslutning på 1mb/sek inte riktigt dög för att surfa runt. Alltså får man kontakta mig via mobilen om det är ngt.

Fanservice ; D


Jag passade på att rita lite när jag är hemma hos föräldrarna. 
Oj, jag har haft fullt upp de senaste dagarna, nu har jag i alla fall flyttat in i en lägenhet ca en mil utanför Umeå med pojken. Det är verkligen superfint där och det känns lite småsynd att man ska byta till en annan lägenhet inne i stan om ca en månad. Jag är i alla fall en stolt ägare av kaffekokare, vattenkokate, juicepressare, mackjärn etc! Så kom över någon dag och drick te eller något vettja! 

Sen som utlovat har jag ritat; David, Lena och Lady gaga : > som steckgubbar!! Vilken grej!David och Lena, ni får min tillåtelse att ta bilden på er själva och använda den som ni vill x'D

Onsdag, för visst var det onsdag idag?

Jag bjuder på en bild som förstördes när den pressades ihop till 600px : < Sen ska den egentligen blinka, men något hände under själva uppladdningen. 

Idag var jag och fikade med David, supertrevligt. Sen har jag cyklat två mil, ätit en himla god middag (hemmagjord potatissallad, grillad qourn och stor sallad) och övningskört på det. Tänk vad mycket man hinner med. Imorgon blir det till att packa lite, för då ska jag och Linus börja förbereda inflytten! Nu ska jag äta pistagenötter och se på tv!

Hurtigheter


Hade tänk komma igång med träningen här igen så jag bestämde mig för att börja lite roligt och fixa en egen bok där jag skriver in olika övningar som jag tycker om, recept på bra mat, träningsdagbok där jag skriver dagens aktiviteter för att hålla koll på vad jag har tränat etc. Idag påbörjade jag även på ett tolv veckors löparprogram för att bygga upp grundkonditionen igen (om jag nu ens hade någon från början).
Jag själv rekommenderar att göra en egen personlig träningsbok då jag själv får lite motivation, lär mig nya övningar och andra nyttiga träningstips när man är och letar efter information att fylla boken med. Sen skadar ju aldrig lite färger heller.
Imorgon ska jag iväg och fika med David, något som jag ser fram emot då det var ett tag sedan vi träffades : ) Sen taggar vi helgen med inflyttning och fest hos en av mina bästa vänner!

1 litre of tears


"15-year-old Ikeuchi Aya was an ordinary girl, the daughter of a family who works at a tofu shop, and a soon-to-be high schooler. However, odd things have been happening to Aya lately. She has been falling down often and walks strange. Her mother, Shioka, takes Aya to see the doctor, and he informs Shioka that Aya has spinocerebellar degeneration - a terrible disease where the cerebellum of the brain gradually deteriorates to the point where the victim cannot walk, speak, write, or eat. A cruel disease, as it does not affect the mind in the least. How will Aya react when told about her disease? And how will Aya live from now on?"


Jag har aldrig blivit så rörd av en serie tidigare, en jättefin historia som känns lite som en hyllning till Livet. Baserad på en dagbok som aya skrev tills hon inte längre kunde hålla en penna. En hel del tårar kommer nog fällas och det är omöjligt att lämnas oberörd. Serien är på 11 avsnitt á ca 40min, helt klart värt att se oavsett om man är inne i j-drama eller inte.

Du kan se 1 litre of tears online här

Animationer

Satt och lekte lite med photoshop och dess animationsegenskaper idag. Himla kul och jag börjar fundera på om man ska göra något seriösare någon dag, men det blir till att samla lite inspiration först. 

Vill även tacka för alla fina kommentarer jag fått! Blir superglad över alla fina grejer ni skriver : ) Nu ska jag göra ett försök till att laga mat, det blir soppa i den 30gradiga värmen som jag har här i huset eftersom att all mat håller på att ta slut X'D (blir till att cykla den där milen till affären snart tror jag)


Artdump 13e Juli

Lägger upp en stor bild med en massa små bilder som jag ritat under kvällen. Om ni vill får ni jättegärna kommer med önskemål på vad jag kan rita! Sen ska jag även börja designa på tyget och förbereda en ny bloggdesign som jag gör själv från grunden. Håll utkik! Nu ska jag nog bara se på tv..eller baka rabarberpaj..vi får se helt enkelt

I kill Juice

En bild tillägnad Annie
Superkul men ny tablet, känns dock lite ovant att använda den men jag är iaf supernöjd. Lär ju komma upp fler bilder senare.

Hesten

Visar upp en bild som jag ritade till min mamma idag. Egentligen är det som en form av replica av en tavla som hon såg på något ställe nere i stockholm, men hon ville så gärna ha en liknande så jag fixade det åt henne : >
Har även gått och blivit med en ny ritbräda till datorn, så vi kan med spänning vänta på nya bilder från mig.

Citysommar

Vad som sagt på sommaren i city igår och såg Sweet seeds, Max Fender, Birgit Lindberg och Salem Al Fakir. Hur fint som helst var det. Eftersom att jag är ensam hemma fick jag ta mig till bussen på egen hand så jag cyklade en mil och kom fram aningen tidigt till busshållsplatsen. Men efter ca två timmars väntande kom den äntligen och efter en timmes åktur var jag äntligen framme i stan för att möta upp Annie. Vi åt middag i sf-parken och tog sedan en bra plats vid scen tidigt för att kunna få bättre bilder.

For efter spelningen hem till Linus med Hanna och Daniel, var uppe till tre och klev upp klockan 7 för att ta bussen och sedan cykla hem. Ikväll ska jag och Linus åka och se på Fristad, men vi får se om kameran hänger med eller inte. Jag tackar i alla fall för en trevlig kväll och ska nu ut och fortsätta förbereda målandet nu när regnet väl har lagt sig.

Devotion and desire


Känner att det är himla skönt att vara ensam hemma. Jag kan göra vad jag vill när jag vill, sprang till exempel ut på en springtur där innan ett (på natten alltså) utan att bry mig om att jag väcker någon när jag klampar runt i huset efteråt. Sen friheten att äta det jag vill när jag vill är himla fint också. Dagens kost= Gröt, sallad, sallad, lite mer sallad, vatten och naturgodis.
Har också bråkat med lite html-koder som resulterade i en ny design till bloggen. Tryck F5 för att komma till en mer färgglad sida. Men nu ska jag sova för imorgon ska jag cykla in till vännäs för att sedan ta bussen in till stan för att äta middag/picknick med en av mina bästa vänner. Vi har även turen att få se Salem al fakir imorgon, har jag tur och får en bra plats i publiken ska jag nog ta kamerans (och min) konsertoskuld också.. Vi får se hur det går.

Hurtibulle

- Tagen på en badplats någonstans i Sverige, en bit från Mora
Just nu känner jag mig ganska duktig, har äntligen bestämt mig för att börja träna igen. Nu blir det lite hårdträning i två veckor medan jag är ensam hemma, man får som passa på då jag kan välja själv när/vad jag vill äta och så. Sen tänkte jag ta med mig kameran ut på ängen och försöka ta lite roliga bilder, men myggen åt upp mig så det får bli en annan dag. Jag får börja söka efter ett fotooffer senare!

Min katt snarkar

- Bilder från gårdagens Lolimeet
Jag kan kort och gott säga att jag varit med om två händelserika och minnesvärda dagar. Fredagskvällen spenderade jag med min kära vän Annie då vi var på inflyttningsfest hos Desirée, det var supertrevligt att träffa en massa nya människor och hoppas man får se dem inom en snar framtid :) Vi smög oss i säng hemma hos Annie där vid fyratiden för att sedan kliva upp klockan halv 11 och göra oss i ordning inför lolitapicknicken. Kul att se alla fina kläder och bakverk och jag fick mycket inspiration till tyget jag håller på att designa. Efter det bar det av en stund på stan, vi solade, åt jordgubbar och såg på alla fina bilar som körde omkring inne i stan.
.
Jag tog mig även till Häggsjöfesten med Linus på kvällen. Var med i femkamp på kvällen och var uppe till fyra denna natt också samtalandes med Linus, Daniel och Mattias. Hur fint som helst! Men nu ska jag gå och lägga mig tidigt denna kväll för imorgon ska jag iväg och handla mat inför de 2 veckorna jag är ensam hemma. God natt.

Peppen

.
Såg att trailern för de sista harry potter filmerna kom ut för någon dag sen. Åh vad peppad jag blev! Vilka är med och ser del ett i november? : D

RSS 2.0